Reserveren Bed & Breakfast Monument076

Sinds afgelopen week werken we met een nieuw reserveringssysteem op onze website. Tot voor kort was het alleen mogelijk om een reserveringsaanvraag te doen. Met het nieuwe reserveringssysteem kunnen onze gasten direct online zien of er een suite vrij is, én deze direct via internet reserveren. Het reserveringssysteem is gekoppeld met alle grote externe booking websites. Wel zo gemakkelijk, toch?

Bekijk het nieuwe reserveringssysteem

Beschikbaar in 6 talen

In het eerste half jaar na onze opening in oktober hebben we gasten vanuit alle hoeken van de wereld mogen ontvangen. Veel gasten uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Maar óók gasten uit oa. Brazilië, Canada, Amerika, Australie, Zwitserland, Portugal, China, Japan, Letland, Polen en Rusland. Reden voor ons om de website (in beperkte vorm) in meerdere talen aan te bieden en het reserveringssysteem in meerdere talen beschikbaar te stellen.

Arrangementen

Naast het reserveren van een kamer is het nu ook mogelijk om extra diensten & producten direct online te reserveren. Fietsen huren? Een Renault Twizy huren? Een late(re) check-out? Je reserveert het direct online. Ook is het mogelijk om arrangementen te reserveren. Wat dacht je van een Culinair Arrangement in samenwerking met Restaurant De Zwaan? Of een 2-daags Vincent van Gogh Fietsarrangement inclusief huurfietsen?

Bekijk de arrangementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *