Rebecca Smart - Bed & Breakfast Monument076
23 oktober 2015
Van harte aanbevolen!

Een fantastische accommodatie om te verblijven. Midden in het centrum maar geen overlast van verkeersgeluiden. Zeer comfortabel groot bed, schoon en een ruime kamer. Jeroen was een fantastische gastheer, het ontbijt was absoluut heerlijk en wij voelden ons gelijk thuis. Een 10 uit 10 verblijf!

Jule Eppig - Bed & Breakfast Monument076
10 oktober 2015
Perfect tot in het kleinste detail.

Bed & Breakfast Monument076 is perfect tot in het kleinste detail. Zeer aan te bevelen!

(Vertaald via Google Translate)

Avatar Beoordelingen / Reviews
26 september 2015
Een bijzonder plekje!

We waren van plan om een weekendje naar Breda te gaan maar kwamen via internet bij deze bed & breakfast terecht. Super mooi plekje vlak bij het grote plein in Etten-Leur en vlakbij Breda. Hele mooie en schone kamer, met smaak ingericht en veel luxe. Zelfs een gratis fles wijn! We werden hartelijk ontvangen en de eigenaren zijn heel erg gastvrij. Een paar leuke tips van ze gekregen om dingen te doen in de omgeving. Super gegeten bij een Franse bistro schuin tegenover de b&b. We hadden best nog een paar dagen willen blijven!

Jen Lachine - Bed & Breakfast Monument076
28 augustus 2015
Voorzien van alle moderne gemakken!

Eigenaar Jeroen was een charmante gastheer. Bij ontvangst stond er een gratis fles wijn op de kamer. De onlangs gerenoveerde loft was voorzien van alle moderne gemakken waar je als reiziger behoefte aan zou kunnen hebben. Waaronder een persoonlijk beveiligd WIFI netwerk. Hij was ook zeer behulpzaam bij het verstrekken informatie, aanbevelingen voor restaurants en zelfs het bellen om te reserveren voor ons.

Coen Coolsaet - Reviews Bed & Breakfast Monument076
22 juli 2015
Een echte aanrader!

Goede info vooraf, hartelijk ontvangen, mooie suite, alles erop en eraan. Zaaaalig ontbijt, alles kraakvers!!! En dat alles voor een wel heel correcte prijs. Een echte aanrader!!!

Jaco Vleeshouwer - Reviews Bed & Breakfast Monument076
20 juli 2015
Alles toppie!

Karin en Jeroen doen het prima. Alles toppie! Een gastvrije ontvangst met een fles wijn op de kamer en een mooie kamer (wij sliepen op zolder). Geen last van de andere gasten of van het cafe van de buren. Alles is met smaak ingericht en heel gezellig. Nog veel verwijzingen aanwezig dat het een oude smederij is geweest, bijv prachtige foto's van voor de verbouwing. Het ontbijt was erg uitgebreid, alles wat je maar kan bedenken was aanwezig en ook weer met smaak opgediend. In de omgeving leuke restaurants waar je lekker kan eten. Leuke fietsroutes in de buurt. Wij bevelen deze B&B iedereen aan.

Avatar Beoordelingen / Reviews
13 juli 2015
Geweldige accommodatie met een uitstekende service

Geweldige plek met een uitstekende service. Jeroen en Karin zorgen dat gasten zich thuis voelen. Het ontbijt wordt geserveerd met zorg en zien dat alles wordt gedaan met grote zorg. Wij raden aan iedereen die wil om het gebied te leren kennen.
(Vertaling via Google Translate)

Avatar Beoordelingen / Reviews
11 juni 2015
Een echte vondst in Etten-Leur!

Een paar weken geleden bracht ik een nacht door in B&B Monument076. Het was een geweldige ervaring. Ik heb voornamelijk contactgehad met de gastheer Jeroen, die uiterst vriendelijk en behulpzaam was. Hij bood mij een warm welkom en hielp mij om mij echt thuis te voelen. De B&B is zeer goed gelegen in het centrum van Etten-Leur. Elektrische auto's zijn beschikbaar voor gebruik zodat je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. De kamer is ruim en comfortabel met alle mogelijke voorzieningen, waaronder gratis WiFi, TV met Netflix (een echte traktatie!), koffie, thee en gratis chocolade en een fles wijn. Het ontbijt was heerlijk en geserveerd in een mooie setting met achtergrondmuziek en uitzicht op de tuin. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden, en ben van plan om terug te komen wanneer ik de volgende keer in Etten-Leur ben!

(vertaald via Google Translate)

Renske Bouber - Reviews Bed & Breakfast Monument076
1 juni 2015
We hebben genoten!

Ondanks dat we niet veel in de B&B zijn geweest voor ons drukke schema hebben we wel genoten! En de service van het ontbijt op de kamer was helemaal top!

Marieke Zijlema - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
6 april 2015
We hebben genoten van ons verblijf!

We hebben genoten van ons verblijf! De sfeer, warmte en vriendelijkheid; heel fijn. Heerlijk gefietst in de omgeving en daarna onder een echte goede stortdouche.

Jemma Gordon Jones - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
21 maart 2015
Lovely place to stay

Als alleenreizende jonge reiziger werd ik verwelkomd en voelde mij meteen thuis bij Monument076. Ik verbleef vijf nachten in Monument076 en altijd was blij om weer op de kamer te komen. Het is duidelijk dat de twee eigenaren Karin en Jeroen veel tijd en moeite hebben gestoken in het herstellen van het prachtige gebouw. Ze waren altijd bereid om te helpen en spreken uitstekend Engels. De kamers zijn prachtig ingericht, schoon en met een enorm bed! Goed Wifi netwerk, TV (inclusief Netflix) en heerlijke keuze in het ontbijt. Het gebruik van de Renault Twizy was van grote toegevoegde waarde en maakte het mij gemakkelijker om te bewegen in Etten-Leur. Ik kan deze Bed & Breakfast van harte aanbevelen. Dank voor het comfortabel verblijf!

(Google Translate)

Loes Kessels - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
17 maart 2015
Absoluut een aanrader!

We hebben een fantastisch verblijf gehad bij Karin en Jeroen. Het ontvangst was zeer gastvrij. De kamer is heel sfeervol, volop comfort en erg schoon. Extra fijn zijn de goede koffie- en theefaciliteiten en Netflix. De badkamer is ook perfect. We kregen een heerlijk ontbijt op de kamer gebracht (op speciaal verzoek). De locatie is ideaal (midden in het centrum). Kortom: een absolute aanrader als je Etten-Leur wilt bezoeken en houdt van sfeer en comfort. Kamertip: Mocht je het vervelend vinden dat je mensen boven hoort lopen, kies dan voor suite 2.

Avatar Beoordelingen / Reviews
4 maart 2015
Karakteristiek, ruim en comfortabel

22 en 23 februari 2015: We hebben 2 nachten heerlijk geslapen. De gastvrijheid warm en attent, het ontbijt met veel keuze aan broodjes, beleg, ei naar keuze, vers fruit door de gastvrouw gesneden en netjes geserveerd. Genoeg te doen in de omgeving: natuur, stadje, Breda, Zeeland, golfen etc. Het pand zelf.....mooi gerestaureerd & karakteristiek, ruim en comfortabel. Iets om trots op te zijn. Dank! Tip: reserveer tijdig!

Avatar Beoordelingen / Reviews
3 maart 2015
Perfect gewoon

Heel mooie B&B! Mooie ruime kamers met heerlijke koffie op de kamer en zelfs een fles wijn! Lekker ontbijt en heel vriendelijke eigenaars. Kortom - PERFECT! Volgens trip advisor moet ik nog meer schrijven maar meer dan PERFECT kan ik niet schrijven!!

Erik Spijkerman - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
25 februari 2015
Grote sfeervolle kamers

Heerlijk onderkomen, superservice, grote sfeervolle kamers, heerlijk ontbijt, gastvrij. Kortom een aanrader!

Avatar Beoordelingen / Reviews
28 januari 2015
Een fantastische B&B

In het centrum van Etten Leur. Prachtige kamer en slaapkamer, heel schoon, heerlijk ontbijt in een aparte eetkamer, behulpzame eigenaars. Vlakbij zijn er mogelijkheden om te dineren.

(Google Translate)

Rob Stoof - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
19 januari 2015
Hier komen we zeker terug!

Afgelopen zaterdag 17 januari hier geweest, de ontvangst was super en de kamer erg mooi, van alle gemakken voorzien, lekker een vers bakkie Nespresso kunnen zetten , zelfs aan een chocolaatje is gedacht, het ontbijt was heerlijk, met ruime keuze uit beleg, yoghurt, vers fruit, aan alles is gedacht! Hier komen we zeker terug! Karin en Jeroen hebben er echt iets moois van gemaakt!!

Arjan de Putter - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
27 december 2014
Ons verblijf in Etten-Leur was een topper!

Ons verblijf in Etten-Leur was een topper. En dat had alles te maken met Monument076: niet alleen de ligging (pal aan het centrum), de faciliteiten (uitstekend), maar bovenal met de hospitality door Karin en Jeroen. We zijn er geweldig in de watten gelegd, met onder andere een bijzonder en uitgebreid kerstontbijt!

Avatar Beoordelingen / Reviews
24 december 2014
Een aanrader!

We werden hartelijk ontvangen. We hebben een nachtje geslapen in de twee persoons suite op de bovenste verdieping. De kamer zag er zeer verzorgd uit en was heel ruim. De bedden waren heerlijk en de badkamer was schoon. We hebben hier zeker genoten. Er was een netflix account op de tv dus we konden nog een filmpje kijken. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Dit bed en breakfast is echt een aanrader.

Thamara Jurgen Putsies - Beoordeling Bed & Breakfast Monument076
26 november 2014
Super locatie

Super locatie, sfeervol, gastvrij met warmte ontvangen, prachtige grote kamers!

Martin Schubert - Bed & Breakfast Monument076 - Beoordeling Review
30 oktober 2014
We voelden ons zeer welkom

Wij hebben vier nachten doorgebracht in de nieuwe B&B Monument076 en we zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. De gastheer en gastvrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en het ontbijt is uitstekend. De kamers zijn mooi en erg gezellig ingericht. De badkamer is modern en ruim. Er is een koelkast op de begane grond waaruit je drankjes kunt verkrijgen (volgens prijslijst) of waar je eigen drankjes kunt bewaren. De B&B is gelegen in het centrum van Etten-Leur en er zijn veel leuke restaurants in de buurt. We voelden ons zeer welkom en kunnen deze accommodatie van harte aanbevelen!

Engels, Duits