Bent u op zoek naar een hotel of Bed & Breakfast in de buurt van Rijsbergen? Bij Bed & Breakfast Monument076 kunt u overnachten in een sfeervol monumentaal pand op slechts 8 kilometer afstand van Rijsbergen. U kunt op de fiets naarRijsbergen (fietsen te huur) maar ook met onze elektrische Renault Twizy is het een mooie ritje.

Onze ruime kamers (38 m2 en 45 m2) zijn gevestigd in het oude pakhuis en zijn via een eigen ingang te bereiken. Alle kamers beschikken over slaapgedeelte, zitgedeelte en een privé badkamer met regendouche. De kamers zijn voorzien van een boxspringbed met topmatras, flatscreen TV, gratis WIFI en koffie- en theefaciliteiten. Omdat we midden in het oude centrum zitten vindt u diverse leuke restaurants, cafés en heel veel leuke winkels op een steenworp afstand. Een ritje naar Rijsbergen is natuurlijk óók de moeite waard.

Rijsbergen heeft een levendig en groen centrum met verschillende bezienswaardigheden. Het Cultuurhistorisch Centrum de Weeghreyse, een streekmuseum met historische voorwerpen en geschriften, is gehuisvest in het voormalige gemeentehuis. Ook museum De Karkooi is de moeite waard, daar herleven oude tijden in de vorm van historische werktuigen en gebruiksvoorwerpen. Een van de bekendste evenementen van Rijsbergen is de Boerendag Rijsbergen, steeds op de eerste zondag van augustus.

In de prachtige, groene omgeving zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet. Bijzonder zijn de ‘kapelletjes route’ en de tochten langs het oorlogsmonument op de Vloeiweide.
Aanbevolen in Rijsbergen (en handige links)


boerendag-rijsbergen-bed-and-breakfast-hotel-overnachten1
Museum-De-Weeghreijse-Rijsbergen-bed-and-breakfast-hotel-overnachten1
rijsbergen-etten-leur_overnachten-bed-and-breakfast-hotel-w950 (1)
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family Suite
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 2 Deluxe Junior Suite

Nabij Rijsbergen – Direct Online Reserveren


Wilt u in de buurt van Rijsbergen overnachten? Reserveer dan een kamer bij Bed & Breakfast Monument076 in het historische centrum van Etten-Leur. Op slechts 8 kilometer afstand van Rijsbergen. Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG

Trefwoorden: Rijsbergen, hotel, B&B, slapen, overnachting, overnachten, reviews, ervaringen, bed and breakfast,  goedkoop, voordelig, weekend, reserveren, bruidssuite, bruiloft, fietsen, wandelen, vergaderen, bijzonder, romantisch, romantische, bijzondere, monument, monumenten, monumentaal.