Algemene Informatie

Als EetKavee zijn wij uniek in Nederland, niet alleen onze gastvrijheid en gerechten maken ons bijzonder, ook ons interieur is Belhamel waardig. Zodra u bij ons naar binnen stapt snapt u dat bij ons d’n Belhamel de baas is. Bent u in Etten-Leur om gezellig te winkelen in ons nieuwe centrum of komt u voorbij gefietst met de Vincent van Gogh-fietsroute dan bent u altijd welkom om bij ons te genieten van onze uitgebreide lunchkaart waar salades, soepen, broodjes en pannenkoeken op staan en voor jong en oud altijd iets te lekkers op te vinden is.

Woont u in de omgeving van Etten-Leur en heeft u wat langer de tijd informeer dan eens naar onze High Tea. Deze serveren wij namelijk dagelijks van 14u – 17u en is een mooie gelegenheid om, in een gezellige omgeving, even bij te praten. Naast de kortere bezoekjes in het centrum kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid diner. Ook hier is voor ieder wat wils, zo krijgt u bij ons altijd de keus om a la carte te eten of te genieten van onze nieuwe Belhamel Bites. Doordeweeks serveren wij naast het normale menu ook nog eens een dagschotel.

Lijkt het u gezellig om eens bij ons iets te komen drinken of eten vergeet dan vooral niet van te voren te reserveren. Hopelijk zien we u snel.

Lekker informeel lunchen of dineren bij EetKavee De Belhamel? Bed & Breakfast Monument076 ligt op slechts 90 meter afstand. Let op! Het is vaak druk bij EetKavee De Belhamel, reserveren is noodzakelijk!

Contactgegevens

Markt 18
4875 CE Etten-Leur
www.eetkaveedebelhamel.eu


0
meter
vanaf B&B Monument076

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family SuiteRestaurant O&O

Eten & Drinken
Restaurant O&O in Sint Willebrord

Bistro Het Lelijke Eendje

Eten & Drinken
Bistro Het Lelijke Eendje in Etten-Leur / Adres & Openingstijden

Eetcafé Den Goesting

Eten & Drinken
Eetcafé De Goesting in Etten-Leur

Lo Stivale Ristorante Italiano

Eten & Drinken
Italiaans Restaurant Lo Stivale in Etten-Leur - Adres & Openingstijden

Mei Delicious

Eten & Drinken
Mei Delicious in Etten-Leur - Sushi Dim Sum Tepanyaki Restaurant

EetKavee De Belhamel

Eten & Drinken
EetKavee De Belhamel - Restaurant Eetcafé in Etten-Leur