Algemene Informatie

Het Italiaanse restaurant voor een gezellige en sfeervolle avond. Culinair, gezellig, lekker en amusement. Lo Stivale betekent ‘laars’ in het Italiaans en geeft de vorm aan van Italie. In 1989 hebben 2 ooms, een zus en een neef van Tommaso het restaurant gestart. Sinds 1990 is Tommaso gestart met de overname van het restaurant. Sinds 2002 is dit afgerond en van eigenaar Tommaso.

Lo Stivale ligt naast theater De Nieuwe Nobelaer waar u een mooie avond kunt doorbrengen in een gastvrije omgeving, met een goed glas wijn en een heerlijk diner. Lo Stivale biedt haar gasten naast verschillende gerechten waar regelmatig het menu van wordt veranderd, een ruime keuze aan met meer dan 100 soorten Grappa en 40 verschillende soorten witte, rode wijn en rose.

Ci vediamo a Lo Stivale!

Menukaart

Lekker genieten van de Italiaanse keuken bij Restaurant Lo Stivale? Combineer het met een overnachting in Bed & Breakfast Monument076, gelegen op slechts 400 meter afstand van Lo Stivale.


Contactgegevens

Oranjelaan 22
4872 AZ Etten-Leur
www.lostivale.nl


0
meter
vanaf B&B Monument076

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family SuiteRestaurant O&O

Eten & Drinken
Restaurant O&O in Sint Willebrord

Bistro Het Lelijke Eendje

Eten & Drinken
Bistro Het Lelijke Eendje in Etten-Leur / Adres & Openingstijden

Eetcafé Den Goesting

Eten & Drinken
Eetcafé De Goesting in Etten-Leur

Lo Stivale Ristorante Italiano

Eten & Drinken
Italiaans Restaurant Lo Stivale in Etten-Leur - Adres & Openingstijden

Mei Delicious

Eten & Drinken
Mei Delicious in Etten-Leur - Sushi Dim Sum Tepanyaki Restaurant

EetKavee De Belhamel

Eten & Drinken
EetKavee De Belhamel - Restaurant Eetcafé in Etten-Leur