Algemene Informatie

Het meest uitgebreide en lekkerste lounge restaurant in de regio, waarbij vooral kwaliteit en verse producten nummer 1 zijn. Onze keuken behoort tot een van de beste in de regio, waardoor ons eten vers, puur en bovendien heel gezond is.

Met de culinaire keuzes die we maken. Met de speciale zorg die we aan onze ingredienten besteden. En met onze ideeën over kwaliteit, gastvrijheid en een prettige ambiance. Ons restaurant onderscheidt geen voor- en/of hoofdgerecht. Ons doel is om Mei Delicious een eigen gezicht te geven. Een creatief restaurant, dat hoge kwaliteit biedt voor een redelijke prijs. Met een ongedwongen sfeer en een persoonlijke, attente bediening. Dat wordt relaxen en genieten. Dat streven leeft bij ons hele team. Met onze menu-ideeën en onze drankenkeuze willen we onze gasten iets bijzonders bieden.

Sushi

Sushi is een zeer veel gegeten gerecht uit Japan. Het bestaat uit een hapje rijst van een paar centimeter in verschillende vormen, met daarop of daartussen de overige ingrediënten. Deze kunnen zijn: rauwe vis, rauwe garnalen, rauwe inktvis, maar ook gaar gemaakte vis, gebakken ei, of groenten. De rijst is kleverig, zodat deze een geheel blijft. De rijst smaakt licht zuur door rijstazijn, maar er wordt ook wat zoete rijstwijn en wat zout aan de rijst toegevoegd. De rijst is vaak lauw, maar kan ook koud zijn.

Dim Sum

Dim sum zijn kleine hapjes die in de zuidelijke Chinese keuken (Kantonese/Hongkong, Chaozhou, Hakka en Fujian) vaak voorkomen. Dim Sum wordt de hele dag door gegeten, voornamelijk als ontbijt en lunch. In de verschillende Kantonese dialecten wordt het eten van diem sam in Kantonese restaurants “yam tsaa” genoemd.

Teppanyaki

Teppanyaki is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat (teppan) wordt gebruikt om voedsel te bakken. Het is niet zo populair in Japan zelf, maar maakt de laatste jaren meer en meer opgang in Europa en de Verenigde Staten. In Japan wordt buiten de teppanyaki voornamelijk erg veel sushi gegeten.

In Japan kan teppanyaki staan voor verschillende schotels die op een teppan gebakken zijn, waarbij de hete plaat dikwijls in het midden van de tafel wordt geplaatst.

Grill

Op onze grill worden de lekkerste gerechten gemaakt. Groente, vlees en vis worden met de grootste zorg bereid. U kunt bij ons ook terecht voor een heerlijk wok gerechtje of een teppangerecht wat in een kleine teppan (pannetje) wordt klaargemaakt en vers op tafel komt.

Lekker uit eten bij Restaurant Mei Delicious in Etten-Leur? Bed & Breakfast Monument076 vindt je op slechts 100 meter afstand. Je kunt dus lekker wandelen van en naar Restaurant Mei Delicious!


Contactgegevens

Markt 32
Etten-Leur
www.meidelicious.nl


0
meter
vanaf B&B Monument076

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family SuiteRestaurant O&O

Eten & Drinken
Restaurant O&O in Sint Willebrord

Bistro Het Lelijke Eendje

Eten & Drinken
Bistro Het Lelijke Eendje in Etten-Leur / Adres & Openingstijden

Eetcafé Den Goesting

Eten & Drinken
Eetcafé De Goesting in Etten-Leur

Lo Stivale Ristorante Italiano

Eten & Drinken
Italiaans Restaurant Lo Stivale in Etten-Leur - Adres & Openingstijden

Mei Delicious

Eten & Drinken
Mei Delicious in Etten-Leur - Sushi Dim Sum Tepanyaki Restaurant

EetKavee De Belhamel

Eten & Drinken
EetKavee De Belhamel - Restaurant Eetcafé in Etten-Leur