Algemene Informatie

Beeldcultuur past in een tijd waarin disciplines versmelten en een veelheid aan beelden deel uitmaken van het dagelijks leven. Dankzij de explosieve groei van de media is grafisch ontwerpen belangrijk bij de vorming van een nieuwe beeldcultuur op het snijvlak van design, fotografie, film, kunst, architectuur, wetenschap, gaming en mode.

MOTI voor kinderen

MOTI heeft ook leuke speurtochten voor kinderen en een speciale zaal waar voor kinderen van alles te doen is. Deze zaal is ingericht in samenwerking met Poem Express, een internationaal kunst- en poëzieproject voor kinderen. Bij Upload cinema for kids zijn grappige, verbazingwekkende en spectaculaire filmpjes van Youtube te zien.

Openingstijden

MOTI is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00. Op maandag is het museum gesloten.

Feestdagen
MOTI is gesloten op Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag, Eerste Pinksterdag en Koningsdag (zaterdag 26 april). Alle overige feestdagen (Tweede Kerstdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Hemelvaart en Tweede Pinksterdag) geopend.

Wil je het museum MOTI Museum of the Image in Breda bezoeken? Verblijf dan op slechts 12 km afstand in één van de luxe suites van Bed & Breakfast Monument076. Je kunt geheel in stijl met onze elektrische Renault Twizy naar Breda…

Contactgegevens

Boschstraat 22
4811 GH Breda
www.motimuseum.com


0
km
vanaf B&B Monument076

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family SuiteMOTI Museum of the Image

Cultureel
MOTI Museum of the Image in Breda - Adres & Openingstijden

Vincent van Gogh Huis in Zundert

Cultureel
Van Gogh Huis in Zundert - Vincent van Gogh in Brabant

Nederlands Drukkerij Museum

Cultureel
Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur / Adres & Openingstijden

Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara

Cultureel
Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara

Streekmuseum Jan Ute Houten

Cultureel

Van Gogh Kerk Etten-Leur

Cultureel
Vincent-van-gogh-kerk-etten-leur-expositie-2-w950