Algemene Informatie

Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis. Geen klassiek museum, maar een actieve belevingswereld, voor zowel kunstliefhebber als toerist. Met een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh en interactieve educatie.

De vaste presentatie ‘Vincent van Gogh – De wortels van een meester’ staat op zichzelf, maar vormt ook een opmaat voor de wisseltentoonstellingen. Het programma van die tentoonstellingen richt zich op kunstenaars van de 20e en 21e eeuw die zich lieten of laten inspireren door werk en/of leven van Vincent van Gogh.

Het Van Gogh Documentatiecentrum staat in het teken van onderwijs en wetenschap. Leerlingen en studenten kunnen gebruik maken van het archiefmateriaal en een uitgebreide collectie boeken. In bescheiden presentaties zal het wetenschappelijke team hier verslag doen van onderzoek.

In het Van GoghHuis kun je voor verdere toeristische informatie terecht aan de VVV-balie. In de sfeervolle brasserie/restaurant kunt u genieten van een goede kop koffie of een smakelijke maaltijd.

Wil je het Van Gogh Huis in Zundert bezoeken? Verblijf in één van de luxe suites van Bed & Breakfast Monument076, op slechts 13,8 kilometer afstand. Je kunt natuurlijk ook in de voetsporen van Vincent van Gogh treden en met onze elektrische Renault Twizy de omgeving verkennen…


Contactgegevens

Markt 27
4881 CN Zundert
www.vangoghhuis.com


0
km
vanaf B&B Monument076

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family SuiteMOTI Museum of the Image

Cultureel
MOTI Museum of the Image in Breda - Adres & Openingstijden

Vincent van Gogh Huis in Zundert

Cultureel
Van Gogh Huis in Zundert - Vincent van Gogh in Brabant

Nederlands Drukkerij Museum

Cultureel
Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur / Adres & Openingstijden

Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara

Cultureel
Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara

Streekmuseum Jan Ute Houten

Cultureel

Van Gogh Kerk Etten-Leur

Cultureel
Vincent-van-gogh-kerk-etten-leur-expositie-2-w950