Bed & Breakfast Monument076 is gevestigd in het centrum van Etten-Leur. Komt u met de auto? Dan zijn er legio mogelijkheden om uw auto (ook gratis) te parkeren. En uiteraard kunt u voor de deur uw bagage ‘laden & lossen’. Op deze pagina informeren wij u over de mogelijkheden. Heeft u een vraag over parkeren in Etten-Leur? Neem dan beslist even contact met ons op.

Parkeren in Etten-LeurU kunt direct voor de deur van Bed & Breakfast Monument076 parkeren. Dit betreft een ‘betaald parkeren’ gebied met een maximum parkeertijd van 2 uur. Betalen kan bij de betaalautomaat met een pinpas (Dip & Go, pinpas zonder pincode in te voeren) of via Mobiel Parkeren. De kosten bedragen € 2,00 per uur.

Wanneer betaald parkeren?
Maandag t/m zaterdag: 09.00 uur – 18.00 uur
Koopavond (vrijdag): 18.00 uur – 21.00 uur.
Koopzondag: 11.00 uur – 18.00 uur

Parkeren in Etten-Leur - Centrum

TIP! Bij aankomst aan het einde van de dag kunt u voor de deur parkeren en een kaartje kopen in de automaat. Na de “betaald parkeren tijden” wordt doorgerekend vanaf 09:00 van de volgende dag. Komt u bijvoorbeeld om 17:00 aan, dan kunt u voor € 4,00 parkeren tot de volgende dag 10:00!
Betalen via Dip & Go


Stap 1

parkeren-chip-en-dip-hoe-werkt-het-etten-leur-1 (1)

Voer uw pinpas in en druk op “start” (touchscreen).

Stap 2

parkeren-chip-en-dip-hoe-werkt-het-etten-leur-2 (1)

Kies de gewenste parkeertijd door op “+ € 1,00” en “+ € 0,10” te drukken. Sluit af via “Bevestig”.

Stap 3

parkeren-chip-en-dip-hoe-werkt-het-etten-leur-3 (1)

De betaling wordt direct verwerkt, zonder het invoeren van uw pincode!

Stap 4

parkeren-chip-en-dip-hoe-werkt-het-etten-leur-4 (1)

Pak het bonnetje en plaats deze zichtbaar onder de voorruit van uw auto.
Betalen via Mobiel Parkeren


In de gemeente Etten-Leur kunt u op straat parkeren via “Mobiel Parkeren”. U betaald het verschuldigde parkeergeld wanneer u vertrekt via uw mobiele telefoon. Om gebruik te kunnen maken van Mobiel Parkeren dient u een overeenkomst te hebben óf aan te gaan met één van de providers die binnen de gemeente Etten-Leur actief is. Een overzicht van deze partijen treft u hieronder aan, klik op de naam voor meer informatie over de provider.


Op loopafstand bevindt zich een grote parkeergarage met 1.000 parkeerplaatsen. Wanneer u de parkeergarage uitkomt bevindt Bed & Breakfast Monument076 zich op circa 180 meter loopafstand. De kosten van de parkeergarage bedragen circa € 1,60 per uur, met een maximum van € 5,00 per dag. Wij adviseren u om te parkeren bij uitgang “Markthof”. Dit is de kortste route naar Bed & Breakfast Monument076. Deze ingang/uitgang is voorzien van een trap én lift.

Openingstijden Parkeergarage Etten-Leur
Maandag t/m Zaterdag 07:30 – 00:00
Zondag 9:30 – 18:30
Koopzondag 09:30 – 20:30

1e kerstdag , 1e paasdag en 1e pinksterdag gesloten.

parkeergarage-etten-leurWandelroute

De parkeergarage heeft meerdere uitgangen. De afstand tot de voordeur van Bed & Breakfast Monument076 is ongeveer 180 meter / 2 minuten lopen. Hieronder tref je diverse wandelroutes aan, afhankelijk van de uitgang die je gekozen hebt.


parkeren-in-etten-leur-parkeergarage-bed-and-breakfast-monument076-markthof-180m-w850

Gratis parkeren in het centrum van Etten-Leur? Dat kan! Bij het Amberveld, nabij het station kunt u gratis parkeren. Deze parkeerplaats ligt 12 minuten lopen van Bed & Breakfast Monument076. Bekijk de routekaartjes voor de wandelroute van de parkeerplaatsen naar Bed & Breakfast Monument076.


Gratis Parkeren in Etten-Leur >> Lambertusstraat
Gratis Parkeren in Etten-Leur >> Lambertusstraat
Gratis Parkeren in Etten-Leur >> Stationsstraat
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family Suite
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 2 Deluxe Junior Suite

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG