Rebecca Smart - Bed & Breakfast Monument076

Rebecca Smart

Een fantastische accommodatie om te verblijven. Midden in het centrum maar geen overlast van verkeersgeluiden. Zeer comfortabel groot bed, schoon en een ruime kamer. Jeroen was een fantastische gastheer, het ontbijt was absoluut heerlijk en wij voelden ons gelijk thuis. Een 10 uit 10 verblijf!

Avatar Beoordelingen / Reviews

Anna

We waren van plan om een weekendje naar Breda te gaan maar kwamen via internet bij deze bed & breakfast terecht. Super mooi plekje vlak bij het grote plein in Etten-Leur en vlakbij Breda. Hele mooie en schone kamer, met smaak ingericht en veel luxe. Zelfs een gratis fles wijn! We werden hartelijk ontvangen en de eigenaren zijn heel erg gastvrij. Een paar leuke tips van ze gekregen om dingen te doen in de omgeving. Super gegeten bij een Franse bistro schuin tegenover de b&b. We hadden best nog een paar dagen willen blijven!

Jen Lachine - Bed & Breakfast Monument076

Jen Lachine

Eigenaar Jeroen was een charmante gastheer. Bij ontvangst stond er een gratis fles wijn op de kamer. De onlangs gerenoveerde loft was voorzien van alle moderne gemakken waar je als reiziger behoefte aan zou kunnen hebben. Waaronder een persoonlijk beveiligd WIFI netwerk. Hij was ook zeer behulpzaam bij het verstrekken informatie, aanbevelingen voor restaurants en zelfs het bellen om te reserveren voor ons.

Coen Coolsaet - Reviews Bed & Breakfast Monument076

Koen Coolsaet

Goede info vooraf, hartelijk ontvangen, mooie suite, alles erop en eraan. Zaaaalig ontbijt, alles kraakvers!!! En dat alles voor een wel heel correcte prijs. Een echte aanrader!!!

Jaco Vleeshouwer - Reviews Bed & Breakfast Monument076

Jaco & Janet Vleeshouwer

Karin en Jeroen doen het prima. Alles toppie! Een gastvrije ontvangst met een fles wijn op de kamer en een mooie kamer (wij sliepen op zolder). Geen last van de andere gasten of van het cafe van de buren. Alles is met smaak ingericht en heel gezellig. Nog veel verwijzingen aanwezig dat het een oude smederij is geweest, bijv prachtige foto’s van voor de verbouwing. Het ontbijt was erg uitgebreid, alles wat je maar kan bedenken was aanwezig en ook weer met smaak opgediend. In de omgeving leuke restaurants waar je lekker kan eten. Leuke fietsroutes in de buurt. Wij bevelen deze B&B iedereen aan.

Avatar Beoordelingen / Reviews

Marcia B

Geweldige plek met een uitstekende service. Jeroen en Karin zorgen dat gasten zich thuis voelen. Het ontbijt wordt geserveerd met zorg en zien dat alles wordt gedaan met grote zorg. Wij raden aan iedereen die wil om het gebied te leren kennen.