Een kleinschalige Bed & Breakfast hoeft (nog) niet te voldoen aan strenge veiligheidseisen zoals dat bijvoorbeeld bij een hotel het geval is. Uiteraard vinden wij veiligheid wel heel erg belangrijk. Voor u én onszelf. Daarom hebben wij een flink aantal maatregelen genomen die moeten bijdragen aan een goede (brand)veiligheid tijdens uw verblijf.

Heeft u vragen over de veiligheid van onze Bed & Breakfast, of wellicht een aantal goede (aanvullende) adviezen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij staan open voor suggesties!

Met gastvrije groet,
Bed & Breakfast Monument076

Kirsten & Arthur

Bed & Breakfast Monument076 - Veiligheid - BrandveiligheidVeiligheid bij Bed & Breakfast Monument076

  • Informatie over (brand)veiligheid en veiligheidsinstructies zijn Een uitgebreidere omschreven in de informatiemap op de kamer. Roken en kaarsvuur zijn niet toegestaan in de kamers.
  • Alle kamers beschikken over een eigen brandblusser. Instructies voor het gebruik staan vermeld op de blusser én in de informatiemap.
  • Op alle verdiepingen zijn brand-, rook en CO2 melders geïnstalleerd in een doorgeschakeld systeem. Gaat er één melder af? Dan wordt iedereen gealarmeerd. Bij een valse melding misschien niet zo leuk, maar wél veilig!
  • De brand-, rook en CO2 melders zijn aangesloten op het lichtnet en worden, bij onverhoopt uitvallen van de stroom, gevoed door batterijen.
  • Alle plafonds en vloeren zijn tot minimaal 60 minuten brandwerend, de verdiepingsvloeren zelfs tot 120 minuten.
  • Alle installaties (water, gas, elektra) zijn door erkend installateurs geïnstalleerd en worden frequent gecontroleerd en onderhouden.
  • De verlichting in de gang wordt middels een sensor bedient. U hoeft dus niet te zoeken naar lichtschakelaars. In geval van een calamiteit wordt noodverlichting geactiveerd.
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family Suite
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 2 Deluxe Junior Suite

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG