Welkom in Brabant!


Welkom in Brabant! Een week(end)je weg, een overnachting voor je werk of op bezoek bij familie in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bed & Breakfast Monument076 is gevestigd in een monumentaal pand, midden in het oude centrum van Etten-Leur. Direct tegen Breda aan en dichtbij Zundert, Oudenbosch, Hoeven en Rijsbergen. Op loopafstand van talloze leuke restaurants, cafés en winkels. In de omgeving kan heerlijk gefietst en gewandeld worden.

In het oude pakhuis achter de woning zijn twee ruime kamers ingericht (38 m2 en 45 m2) voor onze Bed & Breakfast gasten. Toegankelijk via een aparte ingang en beide voorzien van een eigen luxe badkamer, een zitgedeelte, Flatscreen TV met Netflix, gratis WIFI-verbinding en koffie- en theefaciliteiten. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de tuinkamer.

Wij kijken er naar uit je te verwelkomen!

Kirsten & Arthur


Beschikbaarheid & Online Reserveren

Wil je een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Voer hieronder de gewenste aankomst- en vertrekdatum in. Je krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven die gelden. Je kunt de reservering online maken door de kamer(s) te selecteren en uw gegevens in te vullen. De reservering is definitief nadat wij deze per e-mail hebben bevestigd. Heb je nog vragen? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar je te mogen verwelkomen!


bed-and-breakfast-monument076_etten-leur_breda_netherlands-1
Bed-and-Breakfast-Etten-Leur_Monument076-Suit-1_foto-2 kopie-w1920
Bed & Breakfast Monument076 in Etten-Leur | Suite 2

EngelsDuits