Wil je in één van de sfeervolle suites van B&B Monument076 overnachten? Via ons online reserveringssysteem kun je direct online de beschikbaarheid van de suites én de tarieven bekijken van de periode waarin jij bij ons wilt verblijven. En in 5 korte stappen maak je direct online jouw reservering definitief. Weten hoe het werkt? Op deze pagina leggen we het aan je uit. Maar als je er niet uitkomt kun je natuurlijk óók altijd even bellen…

Je ontvangt van ons direct een bevestiging van de reservering via e-mail (niet ontvangen? Kijk even in uw ‘spambox’). Je betaalt bij ons géén reserveringskosten, de tarieven zijn inclusief BTW en uitgebreid ontbijt.

Wij kijken er naar uit jou/jullie ter verwelkomen in onze Bed & Breakfast!

Kirsten & Arthur


RESERVEER DIRECT ONLINE JOUW SUITE
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family Suite
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 2 Deluxe Junior SuiteReserveren in 5 stappen


Wil je bij Bed & Breakfast Monument076 overnachten? Dan kun je jouw suite direct online bij ons reserveren. We maken gebruik van een online reserveringssysteem met altijd de méést actuele beschikbaarheid en tarieven. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt. Je kunt op de afbeelding klikken voor een grotere versie. Heb je een vraag? Neem even contact met ons op. Direct naar het reserveringssysteem? Klik hier. Wij kijken er naar uit jou/jullie te verwelkomen!


Stap 1

Selecteer de gewenste data en vul het aantal personen in. Klik vervolgens op de oranje “ZOEKEN” knop. De beschikbaarheid en tarieven komen nu in beeld.


Stap 2

Bekijk de beschikbare suites en tarieven. De beschikbaarheid en tarieven komen nu in beeld. Voor beschikbaarheid op aansluitende dagen klik je op “Toon tarieven per dag”. Selecteer de suite en klik op “Voeg toe aan mij reisplan”.


Stap 3

Na het toevoegen van de suite aan jouw persoonlijke reisplan heb je de mogelijkheid om extra opties (bijv. een huurfiets, Renault Twizy of late(re) checkout) te kiezen. Is jouw reisplan compleet? Klik op de oranje knop “Ga door naar reserveren”.

PS. Heb je kortingscode? Voer deze in in de rechterkolom!


Stap 4

Vul jouw persoonlijke gegevens in. Heb je een vraag of speciaal verzoek? Geef het even aan in opmerkingenveld. Wij kunnen (bijna) alles regelen! Ook vragen we hier om een geschatte aankomsttijd, zodat wij aanwezig kunnen zijn om jou/jullie persoonlijk te verwelkomen.


Stap 5

Bijna klaar! Accepteer de algemene voorwaarden en klik op de oranje knop “Bevestig Reservering”. Jouw reservering is nu direct definitief en je ontvangt een bevestiging per e-mail. Wij nemen vlak voor jouw verblijf nog even contact met je op. Heb je nog vragen voor ons? Bel gerust even naar 06 510 14 557 of stuur een bericht!

Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family Suite
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 2 Deluxe Junior Suite

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG