Wij zijn er trots op. Onze twee Bed & Breakfast kamers in het oude pakhuis. Gelegen aan de achterzijde van ons monumentale pand in het historisch centrum van Etten-Leur. Beide kamers zijn toegankelijk via een eigen ingang in ons ‘straatje’. Met uw sleutel kunt u de toegangspoort tot dit straatje, de buitendeur en de deur van uw eigen kamer openen. In de hal treft u links direct de tuinkamer waar het ontbijt geserveerd wordt, maar bij mooi weer kunt u ook lekker in de tuin ontbijten. De grote ‘luie’ trap biedt toegang tot de Bed & Breakfast kamers.

Verblijven in Bed & Breakfast Monument076 kan al vanaf € 90,00 per nacht, voor twee personen inclusief luxe ontbijt en koffie/thee faciliteiten op de kamer. Wij hanteren flexibele tarieven. Afhankelijk van verschillende factoren kan het tarief voor een specifieke datum/periode hoger of lager uitvallen. Het tarief wordt getoond na het invoeren van uw aankomst- en vertrekdatum. Het tarief voor uw verblijf berekenen? Kies hieronder uw kamer en klik op de “reserveren”-knop. Heeft u vragen? Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen en/of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Foto Algemeensuite-1-bed-and-breakfast-monument076-etten-leur-breda-104-w1920-w850
suite-1-bed-and-breakfast-monument076-etten-leur-breda-110-w1920-w850

Suite 1

Suite 1 (Deluxe Family Suite) is een ruime kamer en bevindt zich op de eerste etage van het oude pakhuis. De suite heeft een oppervlakte van circa 38 m2 en is opgedeeld in een ruim slaapgedeelte met kingsize boxspring bed, een zitgedeelte met (slaap)bank en een luxe badkamer met regendouche, wastafel en toilet. Met een privé WIFI netwerk, Flatscreen LED TV met Netflix aansluiting en Nespresso apparaat is deze suite van alle gemakken voorzien. Suite 1 is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (<12 jaar).


Vanaf € 90,00

voor 2 personen incl. ontbijt

RESERVERENBed & Breakfast Monument076 in Etten-Leur | Suite 2
suite-2-bed-and-breakfast-monument076-etten-leur-breda-106-w1920-w850

Suite 2

Suite 2 (Deluxe Double Junior Suite) is een zeer ruime kamer en bevindt zich op de zolderverdieping van het oude pakhuis. De suite heeft een totale oppervlakte van circa 45 m2. Het sfeervolle rozetvenster biedt uitzicht op de achtertuin, een vijftal dakvensters zorgen voor veel lichtinval in deze schitterende kamer. De kamer is onderverdeeld in een slaapgedeelte met queensize boxspring bed, een zithoek en een luxe ruime badkamer met regendouche, wastafel en toilet.


Vanaf € 95,00

voor 2 personen incl. ontbijt

RESERVERENFotogallerij


Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 1 Family Suite
Bed & Breakfast Monument076 - Etten-Leur - Breda - B&B Suite 2 Deluxe Junior Suite

Direct Online Reserveren


Wilt u een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Monument076? Dat kan gemakkelijk en snel online. Klik hiernaast op de knop “Reserveren” en vul de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in. U krijgt dan direct inzicht in de beschikbaarheid van de kamers en de tarieven. U kunt uw reservering online maken. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op. Wij kijken er naar u te verwelkomen!

DIRECT RESERVERENSTEL EEN VRAAG

EngelsDuits