Culinair avonturier?

Culinair avonturier?

Heeft u zin in een culinaire avond? Ook dan bent u bij B&B Monument076 aan het goede adres! Reserveren is vaak aan te raden, hier helpen we u natuurlijk graag bij. Een opsomming van de fijne plekken (in de buurt van) Etten-Leur:

  • Een bezoek aan restaurant O&O staat garant voor een avond genieten van bijzondere, Oriëntaalse gerechten die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Bekroond met een michelinster in 2018. Wij brengen u met veel plezier naar St. Willebrord, O&O regelt een taxi zodat u veilig weer terugkomt in de B&B.
 
  • Restaurant Tilia: Na jaren op topniveau samengewerkt te hebben in Restaurant De Zwaan en Bistro Het Lelijke Eendje in Etten-Leur, kijken Sterrenchef Carlo Chantrel en Maître-Sommelier Mariëlle Vink er enorm naar uit om deze zaken samen te voegen tot één nieuw restaurant. Ze werken zoveel mogelijk met regionale en biologische seizoensingrediënten. Tilia ligt 100 meter van onze B&B vandaan. Bijzonder knap dat Tilia nog geen jaar al een Michelin ster in de wacht wist te slepen!
 

Naast deze toprestaurants vind u vlakbij onder andere nog deze pareltjes. Er is voor ieder budget wat wils:

 

In het andere deel van Etten-Leur (‘Leur’):